Ponoć w Rosji mieli wywalone na tę całą pandemie. Ludzie opowiadali, że w Moskwie wysiadało sie z samolotu i maseczki od razu do kosza. Rosja chyba nie chciała się w ten cyrk bawić i może dlatego teraz mają te sankcyjne gówno na głowie. Wystarczy, że jeden kraj się nie podporządkuje w takich akcjach i od razu wychodzi na jaw ich fasadowość.
Mimo to ja dalej nie wykluczam, że Ruscy w tym cyrku uczestniczą, tak jak Chińczycy... we wszystkich mediach leją się strumienie kłamstw i za c🤬ja nie wiem komu wierzyć. Nie mniej potrafię jeszcze dostrzec niekonsekwencje, brak sensu i logiki w przekazie, i ten problem dotyczy głównie mediów zachodnich. Tutaj Putin miał 100% racji, że zachód to imperium kłamstw. Tak więc, o ile w przypadku takiej Rosji czy Chin to nie wiem jak ich ocenić, tak co do tego, że ta "koalicja zachodu" to jeden wielki stek bzdur podtrzymywany na kolosalnych kłamstwach i manipulacji - to nie mam wątpliwości. I c🤬j jakie im intencje przyświecają. W ten sposób nie da się zbudować nic wartościowego. Najgorzej tylko, że zwyczajni ludzie zawsze dostają po dupach. W mediach już czytam, że Norwegia szykuje się do wojny z Rosją. Zaraz wszędzie będą dudnić, że nie ma wyjścia, że Rosja nas wszystkich napadnie i musimy wykorzystać jej słabość... i będą k🤬a programować ludzi, żeby z bananem na gębie poszli w kamasze. J🤬e bydlaki polityniaki.
Mam z was beke, bo nawet nie rozumiecie dlaczego śmieję się z tego co napisał Halman Dobra, to jedźmy z tym absurdem dalej.
Czyli oni wysłali na początku swoich najlepszych soldatów, a teraz wysyłają takich jak na tym filmie. Czyli twierdzicie, że wojna już dobiega końca? Nawiasem mówiąc waszym zdaniem tacy ludzie siedzą za sterami myśliwców czy choćby czołgów?