Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
a co ja mam zrobić jak kot sąsiadów szcza mi na wycieraczke - zapodajcie jakies posoby unieszkodliwienia kota - ja kbędzie dobrze to wrzuce foty na harda
a co ja mam zrobić jak kot sąsiadów szcza mi na wycieraczke - zapodajcie jakies posoby unieszkodliwienia kota - ja kbędzie dobrze to wrzuce foty na harda
zamien obszczana wycieraczke na nieobszczana sasiadów
chodziło mi o jakiś bardziej wyrafinowany sposób np kwas solny w karmie albo coś w ten deseń
@ALTON sporo wysiłku kosztowałoby takie zrównoleglenie żebym ja w nocy sterczał w oknie czy przy drzwiach z pełnym pęcherzem
A tak na serio to można tanio kupić specjalny sprej do odstraszania zwierząt. Moja koleżanka miała tą samą sytuacje, użyła specyfiku raz i kot więcej nie przychodził a jak widziała że szedł obok jej drzwi to omijał je szerokim łukiem jakby się bał. Myślę że to jest rozwiązaniem twoich problemów
Przykład