Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.Całkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zj🤬 wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo naj🤬a to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i c🤬ja zajedzie.
PS: jak załoga będzie naj🤬a w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęCałkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zj🤬 wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo naj🤬a to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i c🤬ja zajedzie.
PS: jak załoga będzie naj🤬a w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
Ciężarówka nie jest zbyt młoda ale widocznie nie ma kasy na lepszą. W dodatku ta ma znakomitą dzielność terenową. A że pali dużo to w rosji nie stanowi problemu. Ważne że jezdzi i spełnia swoje zadanie
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.