podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerZa jedną z tych droższych flaszek, kupiłbyś w Polsce kilka BMW E46 (stosując przelicznik na rzeczy które są do dupy).
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerOszalałeś? Za tyle w Polsce można kupić E46, i jeszcze E36 dorzucą w gratisie do up🤬lania dojazdówek pod Lidlemi. Jeszcze E30 jak dobrze będziesz się z Januszem / Zbychem / Kaziem / Zdzichem / Rychem / Włodkiem to ci dorzuci BMW E30 jako kurnik dla kur / gołębii / jako zabawka dla bombelków do postawienia przed chałupą.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresJak się c🤬ja znasz, to się zamknij.
Przelicznik jest prosty: E30 = 2 x E36 = 3 x E46.
Czasy kiedy na klepaną bejcę z podtlenkiem LPG rwałeś z kolegami laski pod remizą, a o których z rozrzewnieniem wspominasz, minęły bezpowrotnie. Te samochody dlatego był tak popularne na wioskach, bo były zajebiście trwałe i wytrzymywały dorzynanie do odcięcia bez większego kłopotu. Rozwiązania z bloku silnika M10 wykorzystywano przy ówczesnych konstrukcjach dla F1. Dzisiaj wracają w glorii jako poszukiwane przez kolekcjonerów (nie wszystkie wersje), wystarczy trochę poczytać.
Tak, że przychamuj mordę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerE30, E36 to zawsze będą dla mnie zajechane, przerdzewiałe śmieci z rycerzami ortalionu siedzącymi za ich kierownicami. E46 nie, bo kiedy ostatnie E30 i E36 były dorzynane na post pegeerowskich wsiach, E46 były poza zasięgiem cenowym Zbycha z Pazimiechów i dresiastego Seby. Obecnie, kiedy rynek jest wręcz przesycony tanimi gruzami, nikt nie kupuje E46 do upalania kapcia, bo Astrę 1, Forda Fiestę, czy inną padlinę kupisz za 800-1000 zł. Co nie zmienia faktu, że BMW to specyficzna marka zrzeszająca bardzo specyficznych ludzi. Ja BMW nie kupię, bo części do nich oraz obsługa są 3, 4x droższe niż w innych autach. Poza tym po prostu mi się one nie podobają. To, co zrobili z BMW i7 to ktoś powinien stracić pracę i dostać dyscyplinarkę.
Wy piwnicy mam wino z 1999r. wytrawne i łychę z 1993r.
czyli ci się podobały wcześniejsze BMW
Bmw to jest klasa panie Janie, styl
nie mieszaj w to sebiksow co mają bbwu z 99 to coś innego