Polityczne marionety za posłuszeństwo mają płacone i własna godność zgubili już dawno. A reszta społeczeństwa jest ślepa na to co się dzieje. Nie dostrzegą tego że wielkie korporacje z kapitałem należącym do rodów na literę "R" wyciskają Polskę jak cytrynę.
Zaraz wyzwą mnie tu od ruskiego agenta aby mnie zdyskredytować bo o tym że pana zmieniliśmy sobie już dawno z sowieckiego na amerykańskiego nie wolno przecież przypominać.
Nie mamy jako kraj decyzyjności suwerenności i samodzielności utraciliśmy przemysł, przetwórstwo, górnictwo, a teraz tracimy rolnictwo. Wydaliśmy setki miliardów na szczepionki dla zagranicznych koncernów farmaceutycznych w walce z plandemią. Zadurzyliśmy się i rozbroiliśmy na rzecz Ukrainy Mamy najdroższą energię w Europie A jeszcze pchają nas do wojny. Ponieważ te cwane łotrzyska doskonale znają przysłowie. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta!

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"