Ty pewnie jak typowy Polak za granicą,plecak na plecach znak rozpoznawczy na zachodzie.
Szczególnie w UK jak rano typ zap🤬la z plecakiem to z pewnością polak na budowę ciśnie albo jakiś pomywacz garów u ciapaka w kebabowni.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemTe bazyle psiarskie to ledwo k🤬a biegnie idź pan w c🤬j a wczoraj w Legnicy byłem k🤬a na rynku młode psiarskie z akademii policyjnej po ukraińsku szczękały co się k🤬a w tym kraju dzieje
Nie byłeś, saszka, w legnicy wczoraj. W Petersburgu wczoraj byłeś. Jak zawsze. Od dziewiątej do jedenastej. Mam ci rusku powiedzieć co robiłeś po jedenastej?
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęi dwie policjantki hehehe już widzę jak by go łapały z buta albo w pościgu gdyby nie obywatelskie zachowanie ludzi wokół. Dobra , może się przyp🤬alam, bo faceci też by tam mogli sobie pobiegać tylko i pokrzyczeć stój stój jakby wystarczająco daleko pobiegł a ludzie wokół mieliby to w dupie (ostatecznie i tak takich delikwentów się łapie najczęściej na drugi dzień albo trzeci. Jak się ma plecy to czasem wcale, ale to nie dotyczy wielu). W każdym razie co jak co, ale baby w nocnej interwencji, w prewencji, w terrorze, na patrolach pieszych to moim zdaniem jest przesada bo jak widze takie dwie p🤬dy metr 62 w czapce w tym umundurowaniu kiedy są szersze niż wyższe, te pały im się dyndają jak bejsbole i byle k🤬a kasztan jest w stanie im się wyrwać bo po prostu będzie silniejszy naturalnym biegiem rzeczy to c🤬ja się czuje bezpieczniej. Sory ale baby k🤬a na poczte, do szpitala, do szkoły, ale nie k🤬a w mundur. No chyba że tylko papiery przerzucać na posterunku ale jak ma taka kwoka się przyspawać do taboretu bo na ulice strach puścić i miałaby nie być na równych prawach to po c🤬j w ogóle zatrudniać takie pasjonatki k🤬a broni do strzelania 30 pestek raz na rok na ćwiczeniach. Szkoda kasy i ludzkich dramatów z powodu babskiej nieudolności i słabości na akcjach.
słyszałem że była interwencja pod Legnicą bo było zgłoszenie o nietypowym incydencie fekalnym jednego faceta.
Standardowo, ciasne czarne galoty do kostek, czarna kurtka najczesciej hojgo bos albo inny hilfinger, broda , jakiś zj🤬y sikor-koszulowiec typu diesel udający czasownik za 10k no i kołczan pedalskości jako główny atrybut podrzędnej gwiazdy ememej.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúRozumiem, że rodowici Brytyjczycy pop🤬lają z plecakami na brzuchu?
Z daleka widać że to pedał, dodatkowym znakiem rozpoznawczym pedałów jest ta torebunia żałosna
Standardowo, ciasne czarne galoty do kostek, czarna kurtka najczesciej hojgo bos albo inny hilfinger, broda , jakiś zj🤬y sikor-koszulowiec typu diesel udający czasownik za 10k no i kołczan pedalskości jako główny atrybut podrzędnej gwiazdy ememej.