Z jednej strony przydatne szmatoglowce bo jadą z k🤬ami USrAelskimi a to jest obecnie największa zaraza
Tak k🤬a bez szans że jankesi sp🤬alali z Afganistanu az się kurzyło
Gówno prawda. Talibowie ruszyli dopiero jak Amerykanie się wycofali. To Afgańska armia sp🤬alała.
I przypomnę, że podobnie było w 1989 gdy wycofali się Sowieci.
Miłośnik kozojebców sie k***a znalazł.
Do zaorania z nimi. Ch*j im w dupe i siekiera w plecy.
A najwieksza zaraza to twoje kochane ruskie kmioty od ukrainy po kamczatke kozi wale.
Nie wydaje mi się a żeby załoga statku była oligarchami
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Dziwne to... Ale gdyby amerykanie zrobili porządek w Jemenie, to zupełnym przypadkim zdobędą też kontrolę nad szlakiem handlowym prowadzącym do morza czewonego, dzięki czemu będą mogli zarabiać fortunę, pobierając opłaty od statków płynących tym szlakiem - czyli towary z Chin będą jeszcze droższe... ale spokojnie, europejczyk zapłaci, w końcu na dodatkowe podatki i opłaty pieniądze w kieszeni obywatela zawsze się znajdą.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiTak tak i afgańska armia porzuciła ciężarówki czolgi i helikoptery z flagą USA zwłaszcza ah61. Czy ty siebie k🤬a słyszysz? 😂
A i uprzedzając bo się pewnie o to dojebiesz nie helikoptery tylko ŚMIGŁOWCE
Załoga statku nie była celem ataku. Wsiądą na ponton i sp🤬olą. Zresztą nawet gdyby zginęli, to dla oligarchy nie ma to większego znaczenia w przeciwieństwie do utraty pełnego kontenerowca.
Wiesz, co to ubezpieczenie? Te wszystkie statki i ich ładunki są ubezpieczone, ale w ruskich mediach nie mówili, to nie wiesz. Jedyny, dodatkowy koszt dla właściciela to wyższa składka, którą i tak przerzuca na klienta.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ja p🤬le, ale lewackie myślenie... nawet nie chce mi się tego tłumaczyć bo wiem, że nic z tego nie zrozumiesz.