Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać.
i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie r🤬ał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.