A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Z wieloma rzeczami moze bym sie zgodził z tobą ale nie p🤬l że każdy powód aborcji to przez matke k🤬ę, nie kazda ciąża jest z k🤬ienia sie na lewo i prawo. A jak planuje zalożyć rodzine i okazuje sie w polowie ciąży że urodzi mi sie warzywo jak ktoś kilka postów wcześniej wstawił? Co ma sie to urodzić i mam to karmić reszte życia bo jakiś k🤬a kartofel tak chce? Przepisy byly dobre to k🤬a jakiś stary dziad musial w tym palce maczać i jeszcze taka szmata bosak ci wyjdzie dumny że cała partia sie przyczyniła do tego. Jap🤬le stado debili. Protesty mialy sens na początku kiedy większośc to byli zwykli ludzie a nie to co teraz zostalo, opłacane barachlo co 0d 5 lat te same ryje wychodzą protestować w imie wszystkiego byle tam stać i krzyczeć.
Dzięki temu może bydło narodowe nauczy się od mądrzejszych, że da się protestować bez palenia mieszkań, rzucania płytkami chodnikowymi, demolowania miasta i tym podobnych małpich rozrywek.
A moim prawem jest zapie**olic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p*zdę to juz ją nie zmuszali? Ja pie**olę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r*chac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Najbardziej mnie wk🤬ia argument ze nie można usunąć wczesnej ciąży, bo to człowiek. Kto tak zdecydował? Ajatollah sekty rybackiej? Co mnie to k🤬a obchodzi? To nie moja bajka. Czy jak katole sobie postanowili że w piątki nie jedzą mięska tylko ziemniaczki, to ja też tak muszę?
Zakażcie sobie aborcji dla wierzących, a od ateistów czy innych religii się odp🤬lcie.
Strielok - od matołów to wyzywaj sobie swoich obu tatusiów - ja sobie nie życzę żeby niedouczony gimbus się tak do mnie zwracał