"wolność równość pomoc wzajemna" ale dzieci to by mordowali
Do garów k🤬iska z niewyparzonymi mordami wracac!
Ksiezniczki co im sie z pyska leje...to maja byc kobiety? Idz pan w c🤬j!
Widać, ze prostytutkom widocznym na filmikach brakuje pał, wiec gdyby im ich policjanci dostarczyli, najlepiej w dużych ilościach, to wyszłoby to wszystkim na zdrowie.
Chyba cię po..bało, że 8 czy 9 dziecko nazywasz bezrozumną amebą, dla ciebie ci awanturnicy i anarchiści to inteligencja ?!
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
Soros płaci, Soros wymaga.
Czytam te komentarze i aż mi się c🤬j w trąbkę zwija. Wszyscy co p🤬lą ze „zmywary do kuchni” to za mordę do pługa i k🤬a rzepę orać łapami. Nie wiem czy tylko ja jestem wychowany w szacunku do kobiety czy bycie dżentelmenem jest już c🤬jowe!? Akurat jako jedyne kobiety się wk🤬iły i wyszły na ulice! W przeciwieństwie do górników którzy tak wielce ogłaszali ze spalą tą warszafke (eeee kaj som nosze pietnostki osiemnostki i wgl c🤬j k🤬a wyngiel) Czy k🤬a rolnicy co w ramach protestu wylewali gowno na drogi, no Ja jebie
Byłem nie raz w Berlinie, ale nikt tam mnie nie r🤬ał. Może nie odwiedzałem tych miejsc, co ty.
Po nicku widzę rosyjskie wpływy. Kolega z rosyjskiej agencji badań internetowych? W takiej sytuacji rozumiem poglądy.
Incele z sadistica to na szczęście tylko margines
Może powiesz mi które to kobiety wybrały panią Lempart aby je reprezentowała? Bo nigdzie nie mogę tej informacji znaleźć.
Największymi kretynami są ci, którzy wierzą w sondaże. 2 tygodnie temu miały 46,7%.
Przypomnieć poparcie Komoroskiego i Dudy? A może jednak kupione sondaże Petru, do których się sam przyznał?
Cuku i tak nie zar🤬asz xD