Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Te dzisiejsze chłopaki to zachowują się jak panienki (zero myślenia o konsekwencji swoich czynów). Podchodzi taki szczyl cwaniak do chłopa 2 razy większego od niego i zdiwiony, że pojawiają się konsekwenkcje głupich wybryków.
te p🤬dusie nigdy nie dostali w morde i potem rośnie takie ścierwo nikomu nie potrzebne.. na szczęscie ja swoje dzieci bede bił systematycznie, ale wpierw je musze zaadoptować bo jestem pedałem.
Jestem zdania ze przemoc fizyczna w stosunku do takich dalnow to najlepsza nauka dla nich Następnym razem zastanowi się kilka razy czy chce dostać liścia w ryj dla takiego kreteńskiego filmiku