ruSSek to zło tego świata, za nim co najmniej pożoga, gw🤬t, zniszczenia i rabunek. Nie mam wątpliwości, że ruSSkie psy zrobią dywersję w zaporoskiej elektrowni atomowej, bo to właśnie jest taka banda, co dobrze odzwierciedla powyższy film
ruSSek to zło tego świata, za nim co najmniej pożoga, gw🤬t, zniszczenia i rabunek. Nie mam wątpliwości, że ruSSkie psy zrobią dywersję w zaporoskiej elektrowni atomowej, bo to właśnie jest taka banda, co dobrze odzwierciedla powyższy film
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Patrzcie no jak Dareczek broni tych zbrodniarzy Zelenskiego. C🤬j, ze wymordowali ludzi, ze handlują dziećmi, odp🤬lają wszystko co się da aby wpędzić resztę świata w tę wojnę... on niezłomny na posterunku.
Patrzcie no jak Dareczek broni tych zbrodniarzy Zelenskiego. C🤬j, ze wymordowali ludzi, ze handlują dziećmi, odp🤬lają wszystko co się da aby wpędzić resztę świata w tę wojnę... on niezłomny na posterunku.
Nie wiem czy ty jesteś bot czy zwykły zjeb, sam te bzdury wymyślasz? Nie możesz być Polakiem, bo każdy Polak wie z historii do czego zdolne jest kacapSSkie bydło. Zresztą, szkoda dyskutować
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.