Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ja p🤬lę.... taka ciota jak ten pedryl w dupę r🤬any codziennie w kapelusiku to jeszcze 5 lat temu by się bał wyjść z domu a jeszcze 3-4 lata temu taki debil co robi wywiady by mu przyj🤬 w ryja i kazał sp🤬alać. Świat się zmienia.
Wujku ADOLFIE przybywaj!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
zaraz sie zacznie jazda na tego pierwszego gostka, a zaloze sie, ze to tylko odwracanie uwagi od samych siebie. kryptopedaly sa wszedzie, ujawniaja sie dopiero gdy zauwaza innego pedala.
zaraz sie zacznie jazda na tego pierwszego gostka, a zaloze sie, ze to tylko odwracanie uwagi od samych siebie. kryptopedaly sa wszedzie, ujawniaja sie dopiero gdy zauwaza innego pedala.
No spoko, jak się już ujawniłeś możemy dalej po was pedałach jechać?
jak mozesz byc takim nieczulym i nietolerancyjnym homofobem. zlamales moje serce. ide sie potne. na powznie, to niezle mi k🤬a wjechales potwierdzajac moje slowa xD
Właśnie lewaki wmawiają ,że pedalstwo to nie choroba i nie da się tego leczyć..... Ja p🤬le... Proś mamę aby ci sprawdzała co piszesz w internecie zanim to wyślesz bo na debila wychodzisz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Koleś nieźle jebnięty, nie wytrzymał bym z nim rozmowy dłuższej niż 2-3 minuty. Ma tak c🤬jowy akcent i słownictwo, na dodatek podczas rozmowy balansuje całym ciałem jak by mu się srać chciało. Ciekawe czy koleś jest na coś chory, czy jakaś poj🤬a samotna matka go tak wychowała, mówię tak - bo żaden Ojciec nie dałby dojść do takiego upośledzenia wychowawczego.