Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dowiedz sie moze co to jest komunizm, a pozniej pisz o komuchach. Bawi mnie jak wypowiadaja sie na ten temat ludzie, ktory o komunie maja pojecie takie jak podsluchali co to ojciec ze szwagrem wspominal przy wodce. W Korei mamy dyktature/totalitaryzm. To tam elementem charakterystycznym jest kult wodza, w komunizmie nie ma czegos takiego.
Oczywiscie latwiej jest mowic "ja, reprezentant wladzy ludowej, wielki nauczyciel, jego omiscencja i doskonalosc" niz "sluchac sie mnie bo jak nie to kaze rozwalic"
Czlowieku jakie to jest glupie XXw a dalej boja sie przedstawic tej p🤬lonej wladzy...
Na pewno jest tam kilku set którzy wiedza jak zycie powinno wygladac i jak zyja w innych krajach.
Widzę, że przyganiał kocioł z tą głupotą...
Komu się mają przedstawiać?
Kilka set za dużo, mamy XXI wiek...
A poza tym, Alt i klawisz z przecinkiem Cię parzy?
Bombę? Żeby zabić kilku ludzi? A nie lepiej wysłać jakiś oddział, żeby rozj🤬 tylko dowódców z tym k🤬sem na czele? Poza tym nikt tego nie zrobi, bo szkoda pieniążków, a usa woli biegać po jaskiniach i szukać ludzi w prześcieradłach, a potem chwalić się, że zabili jakiegoś człowieka-duszka.
Nieodłącznym elementem drogi do komunizmu jest właśnie dyktatura proletariatu, która z proletariatem ma mało wspólnego. Utopia, a praktyka to dwie różne sprawy. Komunizm ssie pałkę.
U nich jest specyficzna hierarchia, czym wyższy stopień, tym większa czapka. Krążą legendy o tym, jakoby wyjściowa czapka Wodza mogła swym ogromem dorównać boisku piłkarskiemu.