podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJeśli chodzi o moją opinię to jest prosta - kierujący to p🤬lony dzban i powinien stracić prawo jazdy. Widać od początku, że bus wysadza ludzi, jest skrzyżowanie z oczekującym autem oraz przejście dla pieszych 2 metry za busem wysadzającym ludzi...
No trzeba być albo ślepą p🤬dą albo kretynem aby nie przewidzieć, że coś się może wydarzyć... jak to się nazywa? aaaa... ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ale p🤬lisz. Mam się k🤬a bać stojącego na drugim pasie busa? Bo k🤬a coś? Potem jade za takim dzbanem, który przyhamowuje bo byle cień zobaczy na jezdni lub poboczu. Nie rób k🤬y z logiki. To cymbał pieszy nie upewnił się, że nic nie jedzie i wlazł prosto pod koła.
Prawidłowe zachowanie pieszego w tej sytuacji to - zatrzymać się w cieniu busa, wychylić głowę aby upewnić się ze nic nie jedzie i dopiero wtedy ruszyć dalej. Szczególną ostrożność na jezdni ma zachowywać przede wszystkim PIESZY.
Ale p🤬lisz. Mam się k🤬a bać stojącego na drugim pasie busa? Bo k🤬a coś? Potem jade za takim dzbanem, który przyhamowuje bo byle cień zobaczy na jezdni lub poboczu. Nie rób k🤬y z logiki. To cymbał pieszy nie upewnił się, że nic nie jedzie i wlazł prosto pod koła.
Prawidłowe zachowanie pieszego w tej sytuacji to - zatrzymać się w cieniu busa, wychylić głowę aby upewnić się ze nic nie jedzie i dopiero wtedy ruszyć dalej. Szczególną ostrożność na jezdni ma zachowywać przede wszystkim PIESZY.
tak k🤬a ! Masz jako kierowca mieć zdolności do przewidywania przyszłości ! Jakby to był autobus miejski to nie przeszło by ci to przez głowe że ktoś zaraz może zza niego wyjść ? Myśl k🤬a, myśl.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Pytanie, czy pieszy znajduje się na przejściu dla pieszych?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<A to piesi k🤬a własnego rozumu nie mają? To może trzeba postawić znaki jak w lesie - uwaga na wyskakujących z pobocza pieszych! Kierowca w pierwszej kolejności pilnował samochodu z prawej aby upewnić się czy ten go widzi i nie wp🤬li mu się z nienacka, i to jest jego pierwszy zasrany obowiązek - zwracać uwagę na inne pojazdy. Kierowca nie powinien zastanawiać się nad tym czy zza krzaków nie wyskoczy mu nagle jakiś pop🤬leniec.
widać że na codzień chyba zap🤬lasz do roboty czy tam do szkoły komunikacją miejską
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.O k🤬a, skąd to wywnioskowałeś, przedstaw swój błyskotliwy tok rozumowania.
Typie, p🤬li mnie Twoje zasrane życie. Nie mam zamiaru Ci dupy podcierać. Nie potrafisz sie zachować w cywilizacji technicznej? Idz poszukaj k🤬a prądu w gniazdu elektrycznym.
Dupe chcesz mi podcierać ? Ja się nie potrafie ZACHOWAĆ w cywilizacji technicznej ? Mam poszukać prądu ?
Brak mi argumentów na twoje argumenty.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.