Jest takie coś jak PRD i poruszając się po drogach stosujemy się do niego. Ty sobie coś uj🤬eś w tej zj🤬e grzechotce że znajdując się na drodze jesteś ponad prawem
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Co tu oceniać? Możemy się produkować na 20 stron komentarzy "na chłopski rozum" albo uznać przepisy, że kierowca nie ustąpił pierwszeństwa pieszemu.
Policjant na miejscu nie będzie miał nawet przez 0.1sek wątpliwości czyja wina i dop🤬li kierowcy mandat.
Jeśli chodzi o moją opinię to jest prosta - kierujący to p🤬lony dzban i powinien stracić prawo jazdy. Widać od początku, że bus wysadza ludzi, jest skrzyżowanie z oczekującym autem oraz przejście dla pieszych 2 metry za busem wysadzającym ludzi...
No trzeba być albo ślepą p🤬dą albo kretynem aby nie przewidzieć, że coś się może wydarzyć... jak to się nazywa? aaaa... ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI.
Co tu oceniać? Możemy się produkować na 20 stron komentarzy "na chłopski rozum" albo uznać przepisy, że kierowca nie ustąpił pierwszeństwa pieszemu.
Policjant na miejscu nie będzie miał nawet przez 0.1sek wątpliwości czyja wina i dop🤬li kierowcy mandat.
Jeśli chodzi o moją opinię to jest prosta - kierujący to p🤬lony dzban i powinien stracić prawo jazdy. Widać od początku, że bus wysadza ludzi, jest skrzyżowanie z oczekującym autem oraz przejście dla pieszych 2 metry za busem wysadzającym ludzi...
No trzeba być albo ślepą p🤬dą albo kretynem aby nie przewidzieć, że coś się może wydarzyć... jak to się nazywa? aaaa... ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI.
Co tu oceniać? Możemy się produkować na 20 stron komentarzy "na chłopski rozum" albo uznać przepisy, że kierowca nie ustąpił pierwszeństwa pieszemu.
Velture zastanawia mnie czym bys nacisnal pedał hamulca
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo tu oceniać? Możemy się produkować na 20 stron komentarzy "na chłopski rozum" albo uznać przepisy, że kierowca nie ustąpił pierwszeństwa pieszemu.
Policjant na miejscu nie będzie miał nawet przez 0.1sek wątpliwości czyja wina i dopie**oli kierowcy mandat.
Jeśli chodzi o moją opinię to jest prosta - kierujący to pie**olony dzban i powinien stracić prawo jazdy. Widać od początku, że bus wysadza ludzi, jest skrzyżowanie z oczekującym autem oraz przejście dla pieszych 2 metry za busem wysadzającym ludzi...
No trzeba być albo ślepą p*zdą albo kretynem aby nie przewidzieć, że coś się może wydarzyć... jak to się nazywa? aaaa... ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI.
Dlatego mam dobry zwyczaj hamować do 0 i się rozejrzeć w takich sytuacjach polecam.