podpis użytkownika
Tutaj Kolekcjawyp🤬alaj na ukraine
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKiedyś też tak przewiozłem gówniaka na masce. Znaczy, sytuacja nie całkiem taka sama, bo nie było tam przejścia dla karaluchów, a ja omijałem stojący autobus. Gówniak był taki zesrany, że sp🤬alał do domu aż się kurzyło.
Teraz to możesz sobie tak cwaniakować, ale wtedy to dopiero musiałeś dostać sraczki że prawko pójdzie się na perę miechów j🤬, a może jeszcze w promocji jakiś wyrok ci dorzucą...
Przyznaj się bez bicia. Tapicerka na fotelu poszła do wymiany czy udało się ją doprać
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAle p🤬lisz. Mam się k🤬a bać stojącego na drugim pasie busa? Bo k🤬a coś? Potem jade za takim dzbanem, który przyhamowuje bo byle cień zobaczy na jezdni lub poboczu. Nie rób k🤬y z logiki. To cymbał pieszy nie upewnił się, że nic nie jedzie i wlazł prosto pod koła.
Prawidłowe zachowanie pieszego w tej sytuacji to - zatrzymać się w cieniu busa, wychylić głowę aby upewnić się ze nic nie jedzie i dopiero wtedy ruszyć dalej. Szczególną ostrożność na jezdni ma zachowywać przede wszystkim PIESZY.
Jesteś k🤬a głupszy niż się tego spodziewałem. Żyjesz w społeczeństwie, społeczeństwie, które się opiera na pewnych ustalonych zasadach. Jest prawo, swoją drogą zj🤬e, które mówi, ze pieszy ma pierwszeństwo przed nadjeżdżającym pojazdem na przejściu dla pieszych. Znając tę zj🤬ą zasadę, gdy jedziesz samochodem i widzisz przejście dla pieszych, które zasłania Ci jakiś inny pojazd, to zwalniasz tak, by móc wyhamować, gdy jakiś kretyn bezmyślnie, bez rozglądania się, zgodnie z obecnie panującymi, ogólnie przyjętymi zasadami, wejdzie Ci pod maskę.
gdy jedziesz samochodem i widzisz przejście dla pieszych, które zasłania Ci jakiś inny pojazd, to zwalniasz tak, by móc wyhamować, gdy jakiś kretyn bezmyślnie, bez rozglądania się, zgodnie z obecnie panującymi, ogólnie przyjętymi zasadami, wejdzie Ci pod maskę
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jaka w tym logika i sens, wytłumacz mi? Dlaczego to właśnie kierowca ma uważać a nie pieszy? Dlaczego to ja mam myśleć o pieszych na jezdni a nie pieszy wchodzący na jezdnie o samochodach, które po niej jeżdżą? Przecież to jest wywracanie zdrowego rozsądku na lewą stronę.
Jaka w tym logika i sens, wytłumacz mi? Dlaczego to właśnie kierowca ma uważać a nie pieszy? Dlaczego to ja mam myśleć o pieszych na jezdni a nie pieszy wchodzący na jezdnie o samochodach, które po niej jeżdżą? Przecież to jest wywracanie zdrowego rozsądku na lewą stronę.
No k🤬a wyjątkowy przykład idioty
Jest takie coś jak PRD i poruszając się po drogach stosujemy się do niego. Ty sobie coś uj🤬eś w tej zj🤬e grzechotce że znajdując się na drodze jesteś ponad prawem
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaJaka w tym logika i sens, wytłumacz mi? Dlaczego to właśnie kierowca ma uważać a nie pieszy? Dlaczego to ja mam myśleć o pieszych na jezdni a nie pieszy wchodzący na jezdnie o samochodach, które po niej jeżdżą? Przecież to jest wywracanie zdrowego rozsądku na lewą stronę.
Jaka w tym logika i sens, wytłumacz mi? Dlaczego to właśnie kierowca ma uważać a nie pieszy? Dlaczego to ja mam myśleć o pieszych na jezdni a nie pieszy wchodzący na jezdnie o samochodach, które po niej jeżdżą? Przecież to jest wywracanie zdrowego rozsądku na lewą stronę.