Ja p馃がl臋, ale si臋 spinacie

Gdyby艣cie czytali ze zrozumieniem, to by艣cie rozumieli, 偶e nie m贸wi臋 o spuszczeniu wp馃がlu... Nied艂ugo jak kto艣 wrzuci film z najbardziej klasycznym 偶artem 艣wiata z zabraniem krzes艂a jak kto艣 ma usi膮艣膰 to si臋 k馃がa posypi膮 komentarze "kole艣 m贸g艂 z艂ama膰 kr臋gos艂up!", "ale sk馃がiel!", "wujek s膮siadki kole偶anki mojej mamy tak sobie kr臋gos艂up uszkodzi艂, tylko sk馃がiele tak sobie 偶artuj膮" itd. itp. A i ludzie, kt贸rzy np. zwi膮zuj膮 sznur贸wki pijanemu ziomkowi na imprezie to ju偶 w og贸le szczyt patologii, nie? Obie powy偶ej wspomniane 偶arty mog膮 spowodowa膰 podobne obra偶enia jak te na filmie...
Chyba wiem jak wygl膮da艂y wasze szkolne lata. Ale nie przejmujcie si臋, w ka偶dej klasie by艂 taki kto艣 jak wy, kt贸remu r贸wie艣nicy p艂atali figle ku og贸lnej uciesze gawiedzi. Ciesz臋 si臋, 偶e mo偶ecie teraz na tym forum odreagowa膰 i powyzywa膰 ludzi od "sk馃がysyn贸w" i "chwast贸w". Ja kiedy艣 w podstaw贸wce na "technice" przyklei艂em koledze klapki do pod艂ogi klejem super-glue i jak pr贸bowa艂 wsta膰 to si臋 wyj馃が, zlinczujcie mnie
PS a jak si臋 naj馃がe艣 do nieprzytomno艣ci to siadaj w taks臋 i wyp馃がalaj spa膰 do domu, a nie 艣pij na przystanku jak j馃がy menel, nie ka偶dy ma ochot臋 ci臋 ogl膮da膰 i t艂umaczy膰 dziecku "dlaczego ten pan w zasikanych spodniach 艣pi na przystanku".