Pozmieniać te czerwona taśmy i można puszczać drugiej stronie. Jeden pies.
fracież Papiszek i cała masa tzw. 'zachodnich konserwatystów' próbuje przedstawiać wielkoruską inwazję na Ukrainę w podobnym świetle; racjonalne argumenty niespecjalnie działają w tej sytuacji. Życzę ci po prostu egzystencji w ruskim mirze. tobie i twojej rodzinie (a przynajmniej tej jej części, która się z tobą zgadza), bez żadnej alternatywy.
Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....
Wszyscy plujący na Ukrainę - gdyby padli po 3 dniach jak było w planie, to te ruskie śmieci byłyby już w waszych domach w Polsce.
Ukraińcy robią to samo? Jak narazie to widziałem dziesiątki filmików jak robią to rosjanie. O ukraincach tylko jeden jak przestrzeluja kolana ale to były pierwsze dni wojny. Później już nic. Więc wara od Ukraińców.
A ja mimo wszystko wolę UKRow niż uj🤬ych ruskich... Tego bydła to nie lubię na równi z muslimami
Może szukałeś nie tam gdzie trzeba??
Nie pomyślałeś, że nasze media mogą usuwać takie nagrania, żeby nie popsuć wizerunku Upadliny??
Do nas też przyszli Ukraińcy i zapukali do drzwi i wiesz co? nawet im nie wstyd tylko chcą więcej.
Czemu mówisz na Uraińców dzikusy? Chodzą z moim dzieckiem do przedszkola. Nie zauważyłem u nich "dzikustwa".
A co chcesz, żeby Polska dostała od kraju pogrążonego w wojnie?
Tu wstawiają kochasie rusków również filmy dyskretujące Ukraińców. I jak wspomniałem oprócz tego jednego filmiku, żadnego innego nie widziałem. Gdyby był zaraz kochasie rusków takowy by wstawili. Natomiast jak parszywe ruskie rozstrzeliwują Ukraińców jest multum. Podawanie się ruskim to jak gra w ruletke.
widzę,, że śpieszy ci się do okopu głupku.
co niby wiadomo durniu?