Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
A ty androgenius skąd to znasz? Z więzienia? K🤬a ale jesteś zajebisty, klasa wyżej od gimbusów!
Żyję na świecie wystarczająco długo, by nie było to dla mnie jakieś wyjątkowe odkrycie a potoczna nazwa jest znana każdemu, kto wychodzi z domu co najmniej raz na kwartał, j🤬y gimbie.
Już widze rozmowy gimbusów jutro w szkole "Ty no chodź,widziałem to na sadolu" -Czy to aby napewno bezpieczne? "No a jak chodź" "o k🤬a,nie mamy żyletek,c🤬j włożymy same kable do wody"
Już nie p🤬l, najlepiej sprawdzać temperaturę palcem, sam tak robiłem kwadrylion razy i nic mi nie jest, nie strasz dzieci. Palcem najlepiej albo od biedy termometrem.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.