Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - ma艂ych plik贸w zapisywanych w przegl膮darce internetowej - w celu identyfikacji u偶ytkownika.
Wi臋cej o ciasteczkach dowiesz si臋 tutaj.
Obs艂uga sesji u偶ytkownika / odtwarzanie film贸w:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie tre艣ci reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane s膮 przez podmiot zewn臋trzny.
Kliknij ikonk臋 znajduj膮c膮 si臋 w lewm dolnym rogu na ko艅cu tej strony aby otworzy膰 widget ustawie艅 reklam.
Je偶eli w tym miejscu nie wy艣wieti艂 si臋 widget ustawie艅 ciasteczek i prywatno艣ci wy艂膮cz wszystkie skrypty blokuj膮ce elementy na stronie, na przyk艂ad AdBlocka lub kliknij ikonk臋 lwa w przegl膮darce Brave i wy艂膮cz tarcze
o czym wy gdacie ????? czy wy nie macie gdzie tego wstawiac??? gdzie jest k馃がa admin????? kolesie na filmie gadaja jakby sie smarowali ka艂em po twarzy. ciezko sie ich s艂ucha a co dopiero zrozumie膰?? 偶al膮 sie 偶e jakis maciek sprzedaje paw艂a konta, czy to jest sadol ??
Co to robi na g艂贸wnej? to ma by膰 Sadistic? ja my艣la艂em 偶e wsz臋dzie b臋d膮 trzy typy k馃がsa wchodz膮cego do dupy i wycinane jelita w kt贸re kto艣 nast臋pnie w艂o偶y murzy艅skiego c馃がja a nie jakie艣 kwejkowe g贸wno!
K馃がa 500 piw? Ju偶 wida膰 ilu gimbus贸w jest na sadolu. Ja nie mam poj臋cia o czym oni p馃がl膮 i wy艂膮czy艂em w po艂owie. Ni c馃がja nie wiem o czym oni p馃がl膮 a stary nie jestem.
to na c馃がj cebula j馃がy kupuje jak mu to przeszkadza?
niech idzie wyjebie 200 z艂 za oryginal a nie truje dupe innym
skoro stemowi to nie przeszadza na c馃がj si臋 bawisz w szeryfa c馃がlu?
j馃が cie pies