Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Na tym skrzyzowaniu byl jeden idiota i bynajmniej nie byl to gosc z corka na motocyklu
Bo tego c🤬ja w żółtym francuzie nawet nie zauważyli. Ale się podniecają plecaczkiem dzieciaka na motorze. Tak na dzień dzisiejszy wygląda ten portal. Niestety nic nie zapowiada zmian na lepsze.
dzieci od lat 7 chyba można już wozić legalnie jako pasażera na motocyklu, tak mi się wydaje, wiec nie rozumiem o co chodzi, dziewuszka wygląda na podstawówkę.
simek147666, Jak to "nie spinaj" skoro to wy spinacie pajacu? Normalna sytuacja. Ale gówniarzeria szuka sensacji. Mało tego, gówniarzeria tą "sensacje" wrzuciła na główną, no to chyba trzeba was op🤬lić i postawić do pionu nie?
dzieci od lat 7 chyba można już wozić legalnie jako pasażera na motocyklu, tak mi się wydaje, wiec nie rozumiem o co chodzi, dziewuszka wygląda na podstawówkę.
Od 4 roku dzieci można wozić na motocyklu. Do 7 roku mają jechać przed kierowcą na jedym fotelu i kierowca nie może przekroczyć 40 km/h bodajże. A później można zap🤬lać