podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jaka zapasiona sralnia... i ten falujący boczek... nogi jak słupy telegraficzne, pewnie się zaciro w dupie jak chodzi na tych racicach... coś k🤬a obrzydliwego. Standardy urody z murzyńskiego getta to nie moje klimaty. Jestem obrzydzony.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Najfajniejsze są dupeczki wytrenowane. Kiedy dupa nie składa się głównie z tłuszczu, ale z wyćwiczonych mięśni pośladków, to zawsze będzie kształtna i jędrna. Do tego na starość nie obwiśnie.
Aczkolwiek taką też bym por🤬ał.
Jaka zapasiona sralnia... i ten falujący boczek... nogi jak słupy telegraficzne, pewnie się zaciro w dupie jak chodzi na tych racicach... coś k🤬a obrzydliwego. Standardy urody z murzyńskiego getta to nie moje klimaty. Jestem obrzydzony.
Jaka zapasiona sralnia... i ten falujący boczek... nogi jak słupy telegraficzne, pewnie się zaciro w dupie jak chodzi na tych racicach... coś k🤬a obrzydliwego. Standardy urody z murzyńskiego getta to nie moje klimaty. Jestem obrzydzony.