Cytat:
Kaddafi był dla Libii jak dla Polaków Piłsudski, wieczny patriota, mądry władca z charakterem.
gdyby żył marszałek to by ci nakopał do dupy za pierdoły które wypisujesz.
TheVampert napisał/a:
prowadził pomoc dla krajów afrykańskich,
Ugandyjczycy do dziś są mu wdzięczni za utrzymywanie u stery idioty Idi Amina który zabił setki tysięcy własnych rodaków i doprowadził kraj do ruiny.
Lud Zimbabwe także jest przeszczęśliwy, że mądry Kaddafi finansuje debila Roberta Mugabe który zrujnował własny kraj.
TheVampert napisał/a:
Wróg socjalizmu, wymyślił własny ustrój (bardziej prawdziwie demokratycznego nie znajdziecie).
Powiedz mi, skąd się biorą ludzie z takim poziomem wiedzy jak twoja?
1. Kaddafi był socjalistą, w Libii do lat 90 pomniki Lenina straszyły na ulicach.
2. Demokracja - widzę że nie rozumiesz pojęć którymi starasz się operować. Ja naprawdę nie wiem, jak określić poziom intelektualny kogoś, kto NIEOBIERALNY rząd złożony z rodowego klanu nazywa demokratycznym? WIdać wszelkie reformy edukacji przynoszą pierwsze skutki - wypuszcza się ze szkolnych ław takich myślicieli.
TheVampert napisał/a:
Syjoniści z USA i Europy musieli coś zrobić,
Syjoniści? A czemu nie cykliści?
TheVampert napisał/a:
rozj🤬i własne WTC i zaczeli wojne
O k🤬a. Nie mam pytań. Nawet nie ma sensu dyskutować z fanem jutubowych filmików produkowanych przez podobnie ukształtowanych młodych ludzi kręcących dokumenty na podstawie własnych widzeń i wikipedii.
PS.
Chetnie kliknął bym przycisk Piwo przy twoim poście, bo mnie bardzo rozbawił, aczkolwiek nie uczynie tego, bowiem satyra którą tu wyłożyłeś nie była pierwotnym założeniem.