Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
15 sekund a ile inspiracji: Spawaczowskie Jiu Jitsu, Nagły Atak Spawacza, H. Sienkiewicz: Spawem i Kopem Try-rurologia, Wejście Spawacza, Amerykański Spawacz Ninja 3, Spawacz Teksasu, Uniwersalny Spawacz 2: Reaktywacja Kolanka, Bloodsport-Krwawy Spaw
Legenda Pijanego Spawacza, Wściekły Spaw, Kickspawacz-Legenda Elektrody, Ong Spaw.
Ja bym się wcisnął między te rury w pracy wszedłem kiedyś w rurę fi 320mm i spawałem w środku bo dla kumpla przetop nie wyszedł szkoda że swoich wyczynów nie nagrywam ...
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
wymagania typu "tynkarz murarz akrobata" również trzeba brać na serio, jak nie masz super trzymania równowagi nie poradzisz sobie. Widziałem na jednej budowie jak tynkarze rozprowadzali towar stojąc na jakiejś szerokiej na 15 cm desce na wysokości
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...