W ostatnim odcinku mierzą się z armią tego c🤬jka co nie lubił się ze spartakusem większość z armii spartakusa ginie sam spartakus też ginie ,ta fajna czarna dupeczka też niestety ginie jej najbardziej mi szkoda, no ale cóż ten c🤬jek co dowodził tą armia rzymską żyje ten cezar też żyje
czekajcie nie wiem czy coś istotnego pominąłem ,
Jak się już tak rozpędziłem to gra o tron też oglądałem![]()
W sumie nudny odcinek Jaime lanister czy jak ten pedał się nazywa traci dłońbo mu ją uj🤬i po tym jak schwytali go w niewolę ta duża locha co go prowadziła też została schwytana i chcieli ją wyr🤬ać...dzicy znaleźli w c🤬j końskich łbów na śniegu , mały karzeł został skarbnikiem swojego starego, ta blond dupeczka kalaszi czy coś oddała smoka za armię tych psycho ćwoków , a tamten z żelaznych wysp uciekł z niewoli;)
Macie k🤬a spojleryrzuciliście się jak rumun na gówno byleby tylko k🤬a pokrzyczeć jaki to c🤬j z niego ale ze mnie większy, powiedzcie jakie jeszcze filmy,seriale zamierzacie obejrzeć to wam opowiem
![]()
Może ktoś mógłby mi powiedzieć, czy seriale Spartakus mają jakąś kolejność? Chciałam ostatnio ten serial oglądnąć, ale nie wiedziałam od czego zacząć nawet.