Ale co by miało jebnąć albo wybuchnąć? Po pierwsze nie wiadomo czy pełne, po drugie nie wiadomo co w środku jest, po trzecie po to są kołnierze aby zaworu nie urwało, po czwarte nawet jak wycieknie to zapłonu potrzeba, na otwartej powierzchni stężenie bardzo małe będzie, po piąte nawet jak będzie zapłon to zapali się to co wycieknie na zewnątrz, płomień nie "wejdzie" do środka i nie rozp🤬oli butli.
Ale kierowca osobówki dobrze ogarnięty . Ciekawe ilu z was stać by było na taki sprytny manewr. Sam uważam siebie za dobrego kierowcę ale nie wiem czy tak dobrze bym sobie w takiej sytuacji poradził.
Nie wiem skąd tyle piw za ten komentarz, ponieważ uważam, że każdy ogarnięty kierowca zrobił by to samo bez większego kłopotu (o ile nie jest babą). Widzę, że dla większości jest to jakiś niesamowity manewr ( co mnie niestety niepokoi). Sadistic powinien nauczyć czujności i prawidłowych odruchów większość Sadoli Zawssze byłem czujny, ale Sadistic zwiększył mój level życia conajmniej razy 2
Ale kierowca osobówki dobrze ogarnięty . Ciekawe ilu z was stać by było na taki sprytny manewr. Sam uważam siebie za dobrego kierowcę ale nie wiem czy tak dobrze bym sobie w takiej sytuacji poradził.