Dramat. Jakiś psychopata marnuje czas dwóch policjantów, proszą go 6 minut, żeby okazał dowód osobisty - groteska. W normalnych warunkach: GoPRO na mundurze policjanta, po 30 sekundach proszenia pałą w łeb, kilka butów na ryj , areszt na 24 h, wyrokiem sądu w ciągu 7 dni kara grzywny 10tys za utrudnianie czynności. Czy tego się k🤬a nie da tak zorganizować? Dlaczego my podatnicy musimy za to wszystko płacić? Dlaczego musimy żyć w takim chlewie?
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikpodpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPaństwo będzie was wszystkich robić w wała tak długo jak na to pozwolicie sobie. 50% pensji zabierają wam przy wypłacie, 25% przy robieniu zakupów. Dopie**alają dodatkowe opłaty, wprowadzają prawo które zabrania się bronić, doją jak mogą, wprowadzają przepisy prawa które są sprzeczne z innymi... z roku na rok coraz bardziej zniewalają... a baranki na to pozwalają i jeszcze przytakują. Robią z wami co chcą, szprycują czym chcą a wy nie interesujecie się nawet czym, zabierają 75% albo i więcej czasu pracy (czyt. zarobków) gdzie za te same pieniądze moglibyście pracować 2h dziennie i mieć więcej czasu dla siebie, odbierają prawo do obrony swojego życia i swojej rodziny, a gdy im się tak zechce to wyślą was na wojnę gdzie zginiecie myśląc że bronicie "ojczyzny" która już dawno nie istnieje... albo wrócicie jako kaleki i dostaniecie dziadowską rentę i poniżanie ze strony młodszego pokolenia. Dalej nic nie róbmy i bądźmy posłuszni .
Pamiętam i nie zapomnę jak mnie potraktowała policja tfuu!! j🤬a policja!! Piłem sobie kulturalnie piwko w parku i nagle przyszli bandyci w mundurach. C🤬je się przestawili, a ja odpaliłem kamerkę i tych sk🤬ysynów nagrywałem ile się dało. Po 20 minutach wyj🤬i mnie na glebę. Bili tak, że ręka złamana w trzech miejcach! Przecież k🤬a nic nie zrobiłem! Zgłosiłem to do tej mendowni i pokazałem nagranie. Tego sk🤬iela i drugie sk🤬iela zwolnili z pracy Myślałem, że będę miał spokój, a ten typ śledził mnie i groził. Tylko ten sk🤬iel nie widział, że go nagrywam. I C🤬j mu w dupę, bo już siedzi w pierdlu ..I.. Ps dałbym tu nagranie, ale mam zakaz na pokazywanie tego. Ja już nie chcę mieć problemów! CHWDP!
podpis użytkownika
ColaJa też kiedyś piłem w miejscu publicznym. Dostałem 100zł mandatu, skończyło się na tym, że jeszcze pożartowaliśmy z mundurowym i na koniec jeszcze podaliśmy mu ręke jak kumplowi. Wszyscy wiedzieli że to nasza wina, że było zgłoszenie i musiał wystawić mandat. Ba! Policjant nawet nas przepraszał, że wie, że my młodzi, 18'lat mieliśmy, że po jednym piwku, ale jak było zgłoszenie to niestety musi wylepić mandat. I tyle, koniec tematu. No ale jak jest się baranem i próbuje kozaczyć, to kończy się na dołku, Policjanci nienawidzą takich cwaniaczków i marzą, żeby skopać, skuć w p🤬lić jak worek kartofli do suki. Ty swoim debilnym zachowaniem, jeszcze im sprawiłeś przyjemność
większość tych cwanych pseudoprawników kurewek co nagrywają się z psami ma cos na sumieniu. to oczywiste normalny czlowiek da dowód, jak przekroczyl predkosc to zapłaci mandat i dowidzenia. a te kurewki cos sie nagrywaja byle dowodu nie dawać bo mysli ze policjant sie przestraszy ze jego wizerunek zobaczy sebiks z bloku i mu wpie**oli to maja zawsze cos na sumieniu
Państwo będzie was wszystkich robić w wała tak długo jak na to pozwolicie sobie. 50% pensji zabierają wam przy wypłacie, 25% przy robieniu zakupów. Dop🤬lają dodatkowe opłaty, wprowadzają prawo które zabrania się bronić, doją jak mogą, wprowadzają przepisy prawa które są sprzeczne z innymi... z roku na rok coraz bardziej zniewalają... a baranki na to pozwalają i jeszcze przytakują. Robią z wami co chcą, szprycują czym chcą a wy nie interesujecie się nawet czym, zabierają 75% albo i więcej czasu pracy (czyt. zarobków) gdzie za te same pieniądze moglibyście pracować 2h dziennie i mieć więcej czasu dla siebie, odbierają prawo do obrony swojego życia i swojej rodziny, a gdy im się tak zechce to wyślą was na wojnę gdzie zginiecie myśląc że bronicie "ojczyzny" która już dawno nie istnieje... albo wrócicie jako kaleki i dostaniecie dziadowską rentę i poniżanie ze strony młodszego pokolenia. Dalej nic nie róbmy i bądźmy posłuszni .