Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zabrać sie porządnie za siebie. Schudnąć,.poćwiczyć, skończyć być ciotą. Wtedy by obronił siebie i kobietę. Co jest obowiązkiem każdego faceta
A nie k🤬a biegać na policję
hamstfo porażające... posiedzi 3mce, poobciąga kolegom z celi, zatęskni i zapłacze nad swym losem, ale niczego to nie zmieni i niczego się nie nauczy. co gorsze, taka sława może mu się spodobac.
Nie to żebym coś sugerował ale sołtys to jest zasadniczo funkcja społeczna. Płatne tyle co na waciki. Skąd więc sołtys ma na Audi (Q7?)???
A z innej strony patrząc.
Pokażcie mi jednego takiego który do władzy się dobrał i nie jest kawałem c🤬ja.
Znam typka. Mój ojciec miał pensjonat w Sztutowie w latach 90-2000.
Mieli się tam za taki mały pruszków gdzie z pruszkowem mieli tyle wspólnego co żyd z baletem.
Pozdrowienia dla Romana z obozu koncentracyjnego
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !