Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Racja. Normalnie po ludzku podeszli do sprawy ale i tak zaraz sie zlecą i będą przez 10 stron komentarzy p🤬lić czyja to była wina i czego by to oni nie zrobili na miejscu tego czy tamtego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No i takie zachowanie mi się podoba! Zero przekleństw, sprawa załatwiona szybko i bez zbędnych negatywnych emocji....
Po co tracić czas na kłótnie skoro można pojeździć na stoku. Brawa
@Cienió
To nie jest Zieleniec... Tam nie ma takich zabudowań po prawej stronie (patrząc od drogi), gdzie masz kolejkę. Jeżeli już to jest większy hotel...
a jak we mnie ktoś się wp🤬li, bądź lekko zahaczy dostaje srogi op🤬l. 2 lata temu wp🤬lił się we mnie pozer w jeansach. efekt ? złamany obojczyk, lekki wstrząs mózgu ( kask posiadam ) i złamane żebro. nie p🤬lcie mi tu o kulturze, jak jadę na nartach to maxymalnie uważam. nie wypowiadam się tutaj czyja to wina.