Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zajebista zabawa.
Siedzieć na imprezie przez pół nocy w mokrych ciuchach.
Mama nadzieję, że jak ci głupi ryj obijają to nie marudzisz i nie niszczysz dobrej zabawy tylko czekasz aż skończą. Z uśmiechem na ustach.
Tak obchodzą sylwestra, taka jest ich kultura. Nie może być tak, że turysta wjeżdża do innego kraju i wszyscy mają się stosować do niego. Jak Ci się nie podoba, siedź ten jeden dzień w hotelu.
frajer jeszcze rzuca krzesłem w przypadkowe osoby, chętnie bym mu wyj🤬
Jak by Ci ktoś wózek z dzieckiem w nocy zalał wodą to byś się nie wk🤬ił ? Wiem ,że mógł się przenieść kawałek dalej ale mimo to rozumiem jego wk🤬ienie.
Kiedyś taki jeden ustawiał wszystkich na plaży, ale dostał w pysk i poszedł sobie zmienić pieluchę. Jak widać można mieć rozum Karyny w ciele człowieka.
Jak by Ci ktoś wózek z dzieckiem w nocy zalał wodą to byś się nie wk🤬ił ? Wiem ,że mógł się przenieść kawałek dalej ale mimo to rozumiem jego wk🤬ienie.
bardziej mi chodzi o to, że nie dostało dziecko które go polało z wiadra a przypadkowe, w sumie niewinne
Tak obchodzą sylwestra, taka jest ich kultura. Nie może być tak, że turysta wjeżdża do innego kraju i wszyscy mają się stosować do niego. Jak Ci się nie podoba, siedź ten jeden dzień w hotelu.
Ciebie to chyba na wycieczce podczas gerewolu poczęli