Głupszy c🤬j od tego głodnego wilka
A mógł mu całą łapę up🤬lić przy samej dupie
teraz ma Hiv, tak nie wscieklizne a Hiv bo wilk pamieta zly dotyk poprzedniego napotkanego czleka
Oby piesek miał wściekliznę. To jakieś dzikie psowate. Ze łba do lisa trochę podobne. Ale na wilka to chyba za mały i sierść ma jak jakiś zapchleniec.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Nie wiem co ty masz do kojotów. Oczywiście, mniejsze zwierze gryzie słabiej, to zrozumiałe — ale sam zwierzak nieudacznikiem nie jest. Amerykany od stuleci prowadzą z kojotami wojnę, i przegrywają.K🤬a to był Kojot ! Wilk jest dwa razy większy i 10 razy groźniejszy wyglądu, rekę by mu odgryzł swoim wielkim łbem a nie uszczypnął jak kojot c🤬a.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Nie wiem co ty masz do kojotów. Oczywiście, mniejsze zwierze gryzie słabiej, to zrozumiałe — ale sam zwierzak nieudacznikiem nie jest. Amerykany od stuleci prowadzą z kojotami wojnę, i przegrywają.
Ponadto widzę niewłaściwe użycie słowa "c🤬a". Otóż, to dla ciebie niedościgniony ideał, dobro którego nigdy nie posmakowałeś.
Dla lepszego zrozumienia daję tabelkę:
Porządne:
- wilk
- kojot
- c🤬a
Badziewo:
- pies
- ty
Psy przodków mają zacnych ale same uległy degeneracji. Pies zachowuje się jak szczenię wilka/kojota a nie jak dorosły osobnik. Jest też długa lista innych cech które występują u szczeniąt psowatych a nie u dorosłych osobników (mniejszy mózg w stosunku do masy ciała, opadające uszy, zabawy, itd).Poza tym zarówno wilk jak i kojot są przodkami psów a sam pies to canis lupus familiaris,
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Ponadto widzę niewłaściwe użycie słowa "c🤬a". Otóż, to dla ciebie niedościgniony ideał, dobro którego nigdy nie posmakowałeś.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.