maxvolumePL napisał/a:
Prawka nie mam (4lata temu mi wzięli, 4,22 w wydychanym) Co wcale nie przeszkadza przy zap🤬laniu.
maxvolumePL napisał/a:
asd1235, nie łącz prawka, z umiejętnością zap🤬lania, Amen.
maxvolumePL napisał/a:
Damundo, śmignęli mnie jakiś miesiąc temu u nas na mieście, koło BDG, za wiaduktem na krakowskiej. 220, więcej suka nie pójdzie niestety. "szedłem lewym" bo wyprzedzałem jeszcze ziomka z mx3 ki, jebli nas obydwóch. na alko 0,0, mnie złapali na 216, jego na 192 ( 1wsza w nocy, ZERO RUCHU, na mieście ograniczenie do 60ciu. jemy zabrali prawko, (plus 1800 mandat)za trójkrotne przekroczenie prędkości, stwarzanie zagrożenie w ruchu lądowym, czy coś tam ja dostałem 500zł mandat, bo stwierdziłem ,że nie mam już tak długo prawka, "że zapomniałem ile można po mieście jeździc". PRZESZŁO? PRZESZŁO K🤬A, choc psy miały chyba większą bekę od mnie, jak im to mówiłem, ale takie są k🤬a przepisy w Polsce 500 zł mandat, przytomnie zjechałem na CPN, i nie musieli lawety wzywac, gdyż pojazd, nie zagrażał ruchowi publicznemu. Zamknąłem auto, po 20stu minutach wróciłem, jak już ich nie było, odpaliłem, i pojechałem do domu...
Acha, i jeszcze jedno, bo widzę atak o te 4,22. Nie zap🤬lałem, w sobotę robiliśmy u ziomka w garażu sprzęgło, przy mojej poprzedniej e36, wyjechałem zobaczyc jak chodzi (300m od garażu, i trzecia w nocy!) i niestety akurat nadjechała kijanka.
A tu sweet focia, z podróży do szpitala, na pobranie krwi:
Obrazek
A więc tak, młodociany debil, który jest przeświadczony o swoich umiejętność (ja mam prawo jazdy dłużej od Ciebie, wiele kilometrów zrobiłem na pojazdach o wiele większej masie, a nadal sobie nie ufam, bo to może doprowadzić do tragedii), jeździ starą bawarką, psychopata bo podszywa się pod innych ludzi, prowadził po pijaku i jeszcze chwali się że zap🤬lał 216 km/h po terenie zabudowanym. Jesteś ścierwem. Dowiem się gdzie mieszkasz człowieku i poznasz szkołę życia, bo przez takich idiotów wierzących mocno w swoje umiejętności giną niewinni ludzie.
Zobaczymy się w niedługim czasie.