Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
ej sory że nie z tematem ale 5minut temu jakiś koleś wrzucił remiks filmu z jakimś dzieckiem przerażonym siedzącym w samochodzie na zewnątrz jest ciemno deszcz i jakeś goście walą dupami w przednią szybe a w podkładzie leci qlimax prosze o nazwe
Kurde, chciałem znaleźć fragment z Ogniem i Mieczem, ale nie mogłem znaleźć (jakby ktoś z sadoli dał radę to wstawiac). W każdym razie Jarema approves:
@up vonFuchs wiem o który fragment ci chodzi ale więcej o tym sposobie pozbawiania życia jest na wikipedii.
Typa nadziewało się na pal i sobie tak konał. Ciężar ciała stopniowo sprawiał, że ciało coraz bardziej nabijało się na ten pal. Tu akurat mamy przyspieszony zgon ponieważ pal wbijano siłą.