j.wrobel napisał/a:
Jestem Slazakiem i takiego smiecia jak ty na pewno bym odj🤬
Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by to nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
Tylko utrwalasz ten stereotyp we mnie.
Dziękuję mój drogi Niemcu z wyboru.
[ Dodano 2024-07-25, 20:45 ]
NubzoR napisał/a:
Ty j🤬y nic nie warty gorolu , takich jak Ty, to nic innego ino za szłapy i go szamba ! P🤬lone cioty ą, ę, Wycałuj mój środkowy palec i giń.
edit
Specjalnie konto zrobiłem aby Ci to napisać i to jeszcze w Twoim zj🤬ym języku ą, ę haa tfuuu !
Normalno godka, a nie pedalskie ą, ę . Takim jak Ty wyrywam struny głosowe przez odbyt.
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego mam myśleć inaczej o grupie etnicznej która będąc na łonie Rzeczypospolitej jako jedyna w swojej wyjątkowej gwarze ma wyrażenie pejoratywne oznaczające wszystkich Polaków nie pochodzących ze Śląska. Mając odwieczną wojnę (czasami na śmierć i życie) z mieszkańcami najbliższej krainy geograficznej.
Której duża część deklaruje głośno odrębność a nawet chęć oderwania się od naszej ukochanej Polski.
Wytłumacz mi to proszę i przekonaj mnie ze się mylę a zmienię moje zdanie oraz będę Was Ślązaków broniła!
Zrób to jeśli potrafisz albo zamilknij. Bo próba wymigania się od tego zadania płytkimi np. "nie mam zamiaru z gorolce niczego tłumaczyć" uznam za Twoją marną porażkę i tchórzostwo.
Wyzywam Cię!
[ Dodano 2024-07-25, 20:52 ]
Jack4 napisał/a:
jakim trzeba urodzic sie debilem by oceniac caly region na podstawie jednego idioty i nie ja nie jestem ze slazka
Proszę Cię o takie samo odniesienie się do mojego wyzwania.
Możesz zaprosić znajomych do dyskusji jeśli to Cię przerasta.