NIE BIORĘ RENTY! Mam pełne prawo i nie pobieram z własnego wyboru.
Coś jeszcze?
To były prywatne pieniądze ludzi którzy dobrowolnie wpłacali. Nie z przymusowych podatków czy z 1% który i tak gdzieś trzeba oddać. To nie było z fundacji ani z niczego innego. Prywatnie sadole się zrzucili z własnej kasy bez przymusu bo są zajebiści.
Więc nie za bardzo trafiłeś MISIU KOLOROWY.
podpis użytkownika
czarna fortunaruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
Polska dla Polaków reszta do wora a wór do jeziora !! Mieszkam w małej miejscowości bo coś ok. 10 tys mieszkańców to teraz dwa razy więcej , wszędzie słychać to ich p🤬lenie ukraińskie i panoszenie się, żądają wszystkiego za darmo" bo im się należy" , wiecznie k🤬a naj🤬i a tępe p🤬dy wypindrzone lepiej od modelek, pierwszeństwo ich dzieci do żłobków i przedszkoli to k🤬a gruba przesada!!! A MY OBYWATELE RP NA SZARYM KOŃCU!! J🤬 TE K🤬Y!!
Niezmiernie powtarzam: ruSSkie kurewstwo na Sadicticu, a co do p🤬lenia o moim niedawnym zapisaniu się na forum to właśnie przez takie ruSSkie gówno zostałem wcześniej zablokowany. Idźcie, p🤬lone nacjonalistyczne łajzy walczyć na Ukrainę, wtedy zobaczycie jak to wygląda, a wygląda na to, że lepiej niech tam walczą niż w Polsce. Codziennie mam do czynienia z Ukraińcami, wiem jak się zachowują, wiem jaką traumę przechodzą, a tzw Polaczki są cwane jedynie na marszach niepodległości. Tam ich siła jest wprost nie do pokonania! Aż strach się nie bać, albo nie zesrać. Jestem Polakiem, ale gówno wiecie o tym co się dzieje, gdy komuś 24 godziny na dobę zagraża ostrzelanie, bombardowanie etc.
ruSSka swołocz weszła do państwa znacznie bardziej cywilizowanego i ktoś kto nie rozumie zachowania uciekinierów ten jest zwykłym młotem
Wam konfezj*by wystarczy jeden przypadek na tysiace ktore normalnie znalazly pracę lub juz wrocily na ukrainę i stajecie się typowymi ruskimi onucami
Jakoś polska patologia wam mie przeszkadza, moim zdaniem jak przyjechali ukraincy to poziom inteligencji i kultury wzrósł znacząco. Ha tfu na patusów sebków
Nawet styl pisania masz jak trolle na forach. Używasz ciągle wyświechtanych haseł i zwrotów, wystarczyło spojrzeć na kilka Twoich komentarzy. Nikt piszący w sieci naturalnie i przede wszystkim nikt zdrowy psychicznie nie wstawia w każde słowo "ruSSkich" powiekszonych konkretnych liter mających podświadomie nawiązywać do SS.
Ot taka cecha charakterystyczna postów wychwalających w internecie ukrainę. Jeszcze bardzo często w zdania wplatają hasło "Oni walczą o naszą wolność" / "Po Ukrainie Rosja zaatakuje Polskę" / "Ukraińcy ratują naszą gospodarkę". To samo z tymi trollami politycznymi, którzy wstawiają wielkie litery "PO" w komentarzach w których mają przykazane aby jechać po Tusku, ewentualnie w drugą stronę wpisują hasło "PISuar". Generalnie poziom dla łysiejących 50 letnich grubych Januszy walących piwo w piwnicy i myślących, że ich życie i poglądy są cokolwiek warte W rzeczywistości to tylko bezużyteczna masa ludzka, którą określa się bardziej w skali kraju przy pomocy liczb niż konkretnych nazwisk . Masz coś płacone od posta?
ruSSkie kurewstwo na Sadisticu, aż szkoda komentować. Nie oszukujmy się, wojnę na Ukrainie wzniecił zachód i zachód, włącznie z Polską, ma obowiązek dbać o ludzi, w którym kraju toczy się wojna z ruSSkimi bandytami. Tyle w temacie
Ty jesteś normalny? Ukrainę i Rosję powinno się uciac gruba krecha od reszty cywilizowanego świata. Już Brazylia ma się więcej godności niż te śmieci z ukrainy