podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes trespodpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchettpodpis użytkownika
AVEWyłącznik Priorytetowy.
W starszych instalacjach, stosowany jako zabezpieczenie przed przeciążeniem sieci.
Kiedyś jak się rozregulował u jednej kobity, to telefon wyglądał tak:
- Panie, ja nie wiem, co jest, ale jak chce włosy suszyć, to mam ciemno xd
I faktycznie, gnój się rozregulował i jak kobieta włączała suszarkę, to jej światło w łazience hasło xd
Wyłącznik Priorytetowy.
Zabezpiecza starsze instalacje przed przeciążeniem sieci w lokalu.
Kiedyś miałem wezwanie:
- Jak włączam suszarkę, to ma ciemno xd
Faktycznie, jak kobieta włączała suszarkę do włosów, to jej światło się wyłączało w łazience xd
Regulacja niestety nie pomogła, ale wymiana tak i mogła suszyć włosy przy świetle
K🤬a... na chacie bieda aż piszczy, jakieś meble sprzed 30 lat, na podłodze obsrane linoleum, całość odrapana- a tego dobry humor nie opuszcza.
podpis użytkownika
"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”Nie jestem elektrykiem, ale miałem kiedyś dokładnie taką samą sytuację w domu kiedy przepalił się przewód przy liczniku od ''zera'' pewnie nie profesjonalnie się wyraziłem ale tak powiedział elektryk.