Ok, zwracam honor! Jestem trochę podpity! Po twoim komentarzu obejrzałem jeszcze raz! Czy to jest k🤬a podpaska?!
Masz piwo!
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!
Jak bardzo musisz być naj🤬y, żeby nie odróżnić jedzenia od lizania krwi z podpaski. O ile to może być ustawione, tak bardziej zastanawia mnie, jak bardzo Twoja percepcja jest zj🤬a
Może niedługo będziesz bronił swojej matki, bo nie zauważysz, że nie je kaszanki, a ciągnie pęto cz🤬cha, którego spotkała w galerii handlowej
Czytając komentarze mam wrażenie że większość to jakieś małolaty i mało w życiu widziało na żywo, (poza tym portalem)...! We Wrocławiu to częsty był widok bezdomnych jak wyjadali np. jakieś resztki pasztetu że śmietnika! Nie jednemu wtedy na taki widok niejednokrotnie kupiłem bochen chleba i jakąś mielonkę w puszce. Nie patrzcie na takiego człowieka od razu z góry!