Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ogień Przebudzenia - jest filią Federacji Apostolskiej Kościoła Chrześcijan Pełnej Ewangelii Obóz Boży Artura i Agaty Cerońskich. Służba ta jest powołana, by Objawić PRAWDZIWE Serce Kochającego Ojca wszystkim narodom.
Takich heretyków/heretyczki topili lub fundowali im lepsze atrakcję. Swoją drogą to jest kolejna metoda na wyciągnięcie od staruch pieniędzy które łątwowiernie je zaniosą i będą całować szacownego pana po rękach. K🤬a ja p🤬le ciemnogród wraca...
Takich heretyków/heretyczki topili lub fundowali im lepsze atrakcję. Swoją drogą to jest kolejna metoda na wyciągnięcie od staruch pieniędzy które łątwowiernie je zaniosą i będą całować szacownego pana po rękach. K🤬a ja p🤬le ciemnogród wraca...
Teraz jako atrakcja masz Rydzyka, w Watykanie nowego papaja który p🤬li kocopoły jak mu wiatr podpowie. Natanków pełno.
Jedź na Podlasie, jeszcze baby które zamawiają spotkasz.
Ciemnogród ma się dobrze.
C🤬j z tym przedstawieniem, ale zastanawiają mnie ludzie siedzący na krzesłach i to obserwujący. Jak można wytrzymać ten kabaret bez śmiechu? Osobiście bym nie wytrzymał takiej beki.
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!