J🤬 to.
Polski Pracownik chce ode mnie 200-300zł za godzinę. Branża specjalistyczna, praca fizyczna. Chcą k🤬a zarabiać jak prawnik po aplikacji...
Z czym do ludzi, robię kosztorys na 480 tysięcy, a tu kryzys puka do drzwi... Takie oferty sam wyrzucam do kosza, żeby się nie poniżać gdy na moich oczach zrobi to klient.
Dawajcie więcej ukrów, oni są bardziej ludzcy i pozwolą mi utrzymać firmę. Pracują tak jak ja i mają takie same wymagania jak ja. Naprawdę Z nimi jest mi po drodze...
J🤬 to.
Polski Pracownik chce ode mnie 200-300zł za godzinę. Branża specjalistyczna, praca fizyczna. Chcą k🤬a zarabiać jak prawnik po aplikacji...
Z czym do ludzi, robię kosztorys na 480 tysięcy, a tu kryzys puka do drzwi... Takie oferty sam wyrzucam do kosza, żeby się nie poniżać gdy na moich oczach zrobi to klient.
Dawajcie więcej ukrów, oni są bardziej ludzcy i pozwolą mi utrzymać firmę. Pracują tak jak ja i mają takie same wymagania jak ja. Naprawdę Z nimi jest mi po drodze...
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiJa nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!
na drugi raz połamiesz mu ręce, wyrok będzie niższy.Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!
podpis użytkownika
Lets Burn!No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm
no niby tak, ale przyznam że już nie mogę patrzeć na te filmiki.
mam dość tych zdziczałych agresywnych zwierzaków z Afryki.
marzy mi sie Europa nie wiem, może np. z lat 60 albo 70's.
c🤬j wie co zrobić, by znowu było w miarę spokojnie, i kolorowo.
"kolorowo" nie tak jak teraz. xD