"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Cz🤬ch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
K🤬a głąbie kiedy był przewodniczącym to otwarto wrota na to gówno i był rekordowy zalew
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty j🤬y m.... do afryki k🤬a! Polska do Polaków! Wyp🤬alaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i c🤬j mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w c🤬j dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak c🤬j o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
Tak bo to Tusk rządził ostatnie 8 lat i nawpuszczal ich do Polski,ogarnij się deklu
no niby tak, ale przyznam że już nie mogę patrzeć na te filmiki.
mam dość tych zdziczałych agresywnych zwierzaków z Afryki.
marzy mi sie Europa nie wiem, może np. z lat 60 albo 70's.
c🤬j wie co zrobić, by znowu było w miarę spokojnie, i kolorowo.
"kolorowo" nie tak jak teraz. xD
Idąc tym tropem, musicie wyj🤬 polowę populacji miasta Łódź, Bytomia i 1/3 Zabrza bo tam Cyganeria. Konkwista!
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deski