Cóż... Ten kretyn zabrał psa w góry zimą... Jak widzę ludzi z psami w górach to od razu wiadomo że nie mają za dużo w głowie, zwłaszcza jak są na smyczy co znaczy że to psisyn albo psórka a idiota trzymujący tą smycz nie kontroluje zwierzęcia.
Widać że jesteś głupi,
co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach?
psy też lubią aktywność
a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo.
Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami
a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby.
Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.zwłaszcza jak są na smyczy co znaczy że to psisyn albo psórka
No ni c🤬ja, to musi być twoje zdjęcie, bo ani ty fajny, ani ork, co najwyżej marny troll. Ja p🤬le, zgłoś się do NASA, to nie będzie potrzebny program kosmiczny, bo we łbie nic tylko czarna dziura. Taki sam poziom jak to coś, co postanowiło zabrać ze sobą psa.
Nie mam pojęcia, skąd się tacy biorą, że nawet nie wiedzą, że z psem należy chodzić na smyczy i są na to nawet odpowiednie przepisy.
Widać że jesteś głupi, co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach? psy też lubią aktywność a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo. Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby. Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!