Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kiedyś baba wjechała mi w bok na identycznym zakręcie, tyle że na śniegu. Jak wyszła do mnie to rzucała się z mordą i żalami, że nie uciekałem przed nią do rowu aby mogła sobie w spokoju wyjść z zakrętu moim poboczem i pojechać dalej do kuchni.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
A teraz prosta matematyka jeden baran w rowie + dwóch baranów zatrzymujących samochód na zakręcie by pomóc baranowi w rowie + prawdopodobieństwo, że z naprzeciwka będzie jechał baran #3 i też nie wyhamuje = DOBRY MATERIAŁ NA HARDA
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."