podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerChociaż do dziś mnie zastanawia, po jaką cholerę ten gość z kijanki mając trzy pasy nie jechał środkowym, tylko skrajnym,
Już dawno zauważyłem, że właściciele Audi / Mercedesów / BMW / Lexusów i innych samochodów za które dali więcej jak 300.000 zł żyją ponad prawem i wydaje im się, że prawo o ruchu drogowym dotyczy każdego oprócz nich. Na autostradzie nigdy nie jadą do 140 km/h tylko zawsze szybciej, nie włączają kierunkowskazów, nawet jak wyprzedasz to siadają na zderzaku i mrugają długimi. Butni i aroganccy tylko dlatego, że za swój kawałek blachy zapłacili więcej od ciebie. Wiecznie się spieszą, nie potrafią jechać pokornie gdy leje, sypie, czy jest lód. J🤬e, nowobogackie banany gotowe nawet cię zabić, byle nie jechał za tobą. Własnie takim aroganckim kawałem c🤬ja był Sebcio Majtczak, który wjechał prosto w rodzinę jadącą KIAnką. Sebcio i BMW, co za przypadek. Chociaż do dziś mnie zastanawia, po jaką cholerę ten gość z kijanki mając trzy pasy nie jechał środkowym, tylko skrajnym, ale nie zmienia to faktu, że nikt normalny nie jedzie ponad 300km/h po A1 która nie jest dostosowana do rozwijania takich prędkości. Dzięki bucie, arogancji gościu pierdzi w pasiaki w areszcie w ZEA. Ciekawe, kiedy wydadzą go stronie polskiej. Pycha kroczy przed upadkiem.
Gdybyś nie był głupi (a jesteś, wrócimy do tego), to wiedziałbyś, że miał prawo. ŻADEN PRZEPIS nie nakazuje jazdy prawym pasem w takiej jak tam sytuacji.
ŻADEN.
A teraz ta głupota: gdybyś KIEDYKOLWIEK przeczytał pord, to wiedziałbyś.
Drugi dowód twej głupoty: „że właściciele Audi / Mercedesów / BMW / Lexusów”
Nie, właściciele w/w marek/firm tak nie jeżdżą.
To po pierwsze.
Po drugie - twoj pseudowód jest anegdotyczny, ja znam wielu posiadaczy drogich audi, bmw, leksusów, tesli, bentley’ów - i oni jeżdżą normalne, bo są to normalni ludzie.
I po twoim pseudodowodzie.
Problemem jest buc za kierownicą (bez względu na płeć i markę samochodu), nie marka pojazdu.
Co Ty p🤬lisz?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTechnicznie rzecz biorąc da się nie-dupka wsadzić do dobrego samochodu, ale...Jadę kiedyś niemiecką autostradą 140km/h prawym pasem z kolegą. Nagle on pyta: ile jechałeś najszybciej? Patrzę na licznik i mówię: O, właśnie tyle. To było w B... Continental.
Nie każdy w dobrym samochodzie to dupek. Tak samo, jak nie każdy Kopciuszek to dziewica...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.