Udawanym smiechem i odbijaniem pileczki probujesz ukryc, ze poczules sie ostatnia niedorajda, ale bardzo dobrze - wstyd to najlepszy bodziec do zmian
Wyjasnilbym ci, dlaczego twoje podejscie jest bledne, ale mysle, ze kazdy madry zrozumial, a dla jednej ciamajdy z mentalnoscia przegranego nie bede tracic czasu.
Ło nie posrajcie się W sumie macie racje warto było się postawić i teraz bez ucha do końca życia łazić. Po prostu zakładam, że każdy był naj🤬y, gadka się włączyła a potem pięsci i koniec końców nic prócz uszczerbku na zdrowiu się nie osiągneło. Jak mnie bezdomni zaczepiają o kase to nawet się nie zatrzymuje, tak samo jak widze, że ktoś jest naj🤬y i szuka kontaktu wzrokowego - po prostu nie warto wchodzić w układanke z której jedyne co można mieć to strate no ale wy kozaki to byście wszystko ogarneli oczywiscie
Jeszcze dodam, że już się naoglądałem sadistica - jakakolwiek nap🤬lanina może spowodować, żę agresor spadnie na krawęznik a wy dzieki sprawiedliwemu prawu będziecie wp🤬lać tanią kiełbase przez lata w pierdlu No nie warto po prostu nadstawiać ucha ahahahahahahahah
Nie chciałbym miec takiego kolegi/przyjaciela jak Ty. Tak samo nie chciałbym trafic na Ciebie jako osobę trzecią, kiedy ktoś by mnie napadł, bił czy cokolwiek innego. Tfu, gardzę takimi ludźmi. Nie macie jaj, nie mówiąc o honorze czy godności.
Honor by mi nie pozwolił nie zareagować w takiej sytuacji, no k🤬a.
Nie kazdy jest p🤬da i zwija żagle jak ktos sapie do siostry/dziewczyny.
Ło nie posrajcie się W sumie macie racje warto było się postawić i teraz bez ucha do końca życia łazić. Po prostu zakładam, że każdy był naj🤬y, gadka się włączyła a potem pięsci i koniec końców nic prócz uszczerbku na zdrowiu się nie osiągneło. Jak mnie bezdomni zaczepiają o kase to nawet się nie zatrzymuje, tak samo jak widze, że ktoś jest naj🤬y i szuka kontaktu wzrokowego - po prostu nie warto wchodzić w układanke z której jedyne co można mieć to strate no ale wy kozaki to byście wszystko ogarneli oczywiscie
Jeszcze dodam, że już się naoglądałem sadistica - jakakolwiek nap🤬lanina może spowodować, żę agresor spadnie na krawęznik a wy dzieki sprawiedliwemu prawu będziecie wp🤬lać tanią kiełbase przez lata w pierdlu No nie warto po prostu nadstawiać ucha ahahahahahahahah
Ile już było takich kozaków, którzy nie dali sobie splamić swojego honoru, i wyskoczyli na typa, i skończyli z kosą w żebrach. Ktoś Cie obrazi, rzucisz się na niego, i albo on Tobie zrobi krzywdę i trafisz do szpitala, albo Ty jemu, i trafisz na komisariat. Ale ważne, żeby nie wyjść na p🤬dę. Życie to nie film, gdzie można chodzić po ulicach i klepać ludzi za krzywe spojrzenia bo "honor i godność" Chłop ze zdjęcia jak skończył? Oszpecony do końca życia, chociaż ogryzione ucho to nic, mógł zawsze trafić gorzej. Czasem serio warto jest wycofać się, przejść obok, i dojść bezpiecznie do domu, a nie obudzić się w szpitalnym łóżku.