Fajne urządzenie. Zastanawia mnie natomiast, jak się to odbywa w ilościach hurtowych np: na kurzych fermach
niieznajomy napisał/a:
@Barnaba666
Jprd to juz sie robi nudne. Zrozumcie, ze czlowiek moze miec dysleksje, dysortografie i czasami moze popelnic blad, tak jak ja. Ogarnijcie
Jak dla mnie dysortograficy dyslektycy czy inne c🤬jostwa, powinni mieć zakaz udzielania się w internecie. Nie jestem k🤬a jakimś alfą i omegą jeśli chodzi o gramatykę i szczerze mówiąc nie znam żadnych zasad. Jakoś bez znajomości zasad gramatyki potrafię pisać słowa i nie rażę wzroku mądrych ludzi moimi bykami. A zdania które piszę na forum czytam po kilka razy, żeby rozkminić, czy to co napisałem będzie zrozumiałe dla innych.
Udzielanie sie na forach nie polega tylko na nap🤬laniu w przyciski klawiatury z mentalnością "jebnę posta -> jebłem". Tylko na dyskusji, gdzie raczej z szacunku dla poszanowania czasu innych rozmówców, powinieneś sam stracić swój czas na sprawdzenie tego, czy to co napisałeś jest ok.
Ile razy się zdarza, że czytam nieraz zdanie typu :
rockface123 napisał/a:
gdyby do tego pedofilą c🤬ja wsadzano ... wiem jestem p🤬lnięty
I przez próbę przekształcania w moich myślach tego typu zdań, tracę swój czas zastanawiając się " O c🤬j autorowi posta chodziło ? "
Pomijam już fakt często występującego błędu wstawiania słowa w konretnej osobie. Bo nie wiem jak do c🤬ja wacława, można mylić końcówki w słowach, gdzie np. wyrażając się o kilku dziewczynach pisze się "tym dziewczyną" a nie "tym dziewczynom".
Gdybym był pracodawcą, to rekrutując ludzi do pracy robiłbym dyktando i na bieżąco bym sprawdzał błędy. Gdyby się okazało, że ktoś robi tak pospolite błędy które są często spotykane w internecie, to bym od razu wyp🤬alał z pokoju rekrutacyjnego.