Przynajmniej nie wchodzi na krzesła i nie woła Szogunów jak tamten gruby c🤬l.
@Abraxus
Kretynem to jesteś ty i ten co cie zrobił. BTW Ty pewnie wolałbyś pedała Biedronia na prezydenta bo na na jego widok mógłbyś walić te 8 cm co masz w spodniach. OMG na moim kochanym sadolu lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
@TB303
Cieszę się, że takie takie lewactwo umysłowe jakie reprezentujesz jest bezpłodne/spedalone (niepotrzebne skreślić) to nie pozostawicie po sobie nawet śladu na naszej planecie.
@Abraxus
BTW Ty pewnie wolałbyś pedała Biedronia na prezydenta OMG na moim kochanym sadolu lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
lewacto z wyborczej albo innego neesweeka się panoszy Boże widzisz i nie grzmisz.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Widać, że mam do czynienia z typowym idiotą. Nie jesteś godny jakiekolwiek rozmowy z takimi jak ja.
Tak tak zamilcz na wieki i jak na lewactwo przystało zajmij się "dogłębną od tylną analizą" jedynej godnej ciebie istoty którą jest koza sąsiada.
Oczywiście, że tak! Biedroń jest wykształcony, kulturalny i jak pokazał na przykładzie Słupska potrafi rządzić. Wyciągnął miasto z długów, skończył z kolesiowymi układami i marnotrawstwem miejskiego pieniądza.
A to, że lubi chłopaków? Co mnie to k🤬a obchodzi.
.
Skrajnego debila poznasz po tym, że nazywa lewakami innych, nie znając ich poglądów. Czy ty jesteś poważny, że człowieka, u którego dominują poglądy prawicowe jak ja, nazywasz lewakiem? Ja p🤬le![]()
Nareszcie kończysz! Trzeba było tak od razu, może uniknąłbyś kompromitacji amebo, bawiąc się w jakieś argumentum ad personam. Chociaż nie powiem, miałem niezły ubaw.
A teraz Idź i z godnością głoś sobie podobnym, o rzekomym "zmasakrowaniu lewaka"![]()
Widać, żę tvn ci zrobił papkę z mózgu. To dla twojej wiadomości sprawdź sobie który z prezydentów miast ma największy procent nieobecności w pracy i wykorzystanych urlopów.
Wcale tak wspaniale tym Słupskiem nie rządzi bo po tej kadencji już stamtąd ucieka bo wie, że nie ma najmniejszych szans na reelekcje.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.