Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Piłem z nim w te wakacje dużo razy, bardzo wyluzowany koleś. Fajnie opowiada i aż kipi od niego zajawką na wszystkie możliwe sporty ekstremalne. Skok niesamowity, podziwiam go.
już spieszę z odpowiedzią. Ponieważ nie zyskał ten temat większej aprobaty w oczach użytkowników.
Tak szczerzę, to mi to wisi i powiewa. Nie miałem okazji poznać Marka osobiście, jednak bardzo go szanuję za to, co wnosi do tego pięknego sportu. Będąc kilka lat temu w NL, miałem okazję pogadać na żywo z Rubenem Lenten'em, ten to jest kocur dopiero. Moim skromnym zdaniem robi najbardziej szalone kiteloopy ze wszystkich