Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
Dlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
Gorszego idioty dawno nie widziałem XD
Tu jest, dodaję zdjęcie. Nic się jej pewnie nie stało. A dowalenie lewactwa do twojej wypowiedzi wogole mnie rozwala prawiczku xD
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaDlatego nigdy w życiu nie skoczyłbym na tym gównie. W każdym przypadku nie masz wpływu żadnego na bezpieczeństwo, jedynie: nie skoczyć, a i to niepewne bo znam sytuacje, że "instruktor pomógł". Wszystkie te wynalazki dla debili obsługują gówniarze i pojeby mieniące się "instruktorami" właśnie. Easy money, rozumiem... Ale wszystkie serfery, kiteserfery, rope- jumpers i cała reszta tej c🤬jni to zwykła banda gówniarzerii myślącej że są super i hiper. Wyp🤬alać, j🤬e lewaki. Ha, tfu!
Nie masz lustra w chałupie? Studnia też może być, byleś do niej nie srał...
Prawiczek to tem co jeszcze nie r🤬ał a prawaczek to ten, którym miałbym tu być wg. ciebie. Już tłumaczę: jestem żonaty od 30 lat to trudno nazwać mnie prawiczkiem, mam swoje lata więc mnie nie nazywaj prawaczkiem tylko prawakiem, jak już. Co do lewactwa: "róbta co chceta chociaż nie umieta" , czyli potwierdzenie tego co napisałem pasuje jak ulał do lewactwa. Ergo: nie wiem po co się czepiasz? Pozdrawiam.
Mam lustro ale w przeciwienstwie do ciebie gdy w nie patrze nie widze tam starego idioty ktory wszedzie musi wpychac swojego zj🤬y poglady polityczne xD wszyscy tu maja z ciebie beke a ty dalej sie pocisz