Biegnie z powrotem do sklepu, wpada zadyszany, sprzedawca: - co, jednak chcesz kupić jego historię? na to Polak: w dupie mam jego historię, daj mi taką figurkę, ale w kształcie ruska!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.I ty też nie masz pojęcia o historii, więc się nie wypowiadaj. Tym bardziej o wyimaginowanym dziadku spod Przemyśla
Weź, k🤬a, wróć do szkoły. Albo do swojego śmierdzącego kraju, razem z kolegami. Bo już osiągacie jeśli chodzi o propagandę poziom bardziej żałosny, niźli ruskie.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
Co wy macie z tymi ruskimi, obawiajcie się ukropoliny bo to ich już tu jest najwięcej, historia lubi się powtarzać, gimby i gamonie nie rozumieją ze wroga mamy już u siebie
Dokładnie, oni nas od środka rozjebią.
Ale zdajesz sobie sprawę, że historia nie ogranicza się tylko do XX wieku?
Twoja matke od środka rozjebia. Przeciez dane jasno wskazują, że od kilku miesiecy coraz wiecej ukrainców wraca do siebie .Polacy od lat wyjeżdzają w hurtowych ilościach na zachód, podbili jakis kraj?
K🤬a polak husarz uciemiężony przez ukrainców we własnym kraju XDDDD
Wy sie lepiej k🤬y konfederuskie martwcie się o ruską agenturę w Polsce, a nie o jakichś ukraińskich sebków chlejących po bulwarach
Jak można mieć więcej niz 20 lat i dalej być prawicowcem-narodowcem-idiotą? Jak miałem 16 lat to jeszcze to było zabawne, ale człowiek z wiekiem zmądrzał, a teraz jak słyszę 30 latków, którzy dalej identyfikują się jako konfiarze czy narodowcy to mam przed oczami takiego maćka 30 lat co wali browar wieczorami i smaruje gówno w internecie na ukraine.
Dlaczego narodowcy w każdym państwie na świecie to są ludzie z nizin społecznych? Was się powinno utylizować
Jak wam tutaj nie pasuje to wyp🤬alać na Białoruś albo do Rosji, tam nie ma imigrantów i panuje wszechobecne bogactwo, tylko pamietajcie, że w Rosji lipa, bo w tym kraju mlekiem i miodem płynącym aż 25% gospodarstw domowych nie ma dostępu do kibla
Ale Internet Tobie zmiksował głowę. Jak maja być obcokrajowcy w Polsce to niech będą tacy jacy są niż śniadzi. Pojedz do Berlina, Paryża to podziękujesz ze za ściana mieszkania w Polsce mieszka Ivan który codziennie chodzi do pracy i płaci podatki.